Επιστροφές

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράσες και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σου εντός 15 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση,  πλήρη, σε σφραγισμένη συσκευασία, χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές για προϊόντα που lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα και που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας, για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας των πελατών μας.

Για να επιστρέψεις τα προιόντα θα πρέπει οποσδήποτε να έχες συμπληρώσει την φόρμα επιστροφής, για να λάβεις τον Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π) που είναι απαραίτητος για να αποδεχτούμε τα προϊόντα και να σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν. 

Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που επέστρεψες μαζί με τον Α.Ε.Ε.Π. θα σε ενημερώσουμε με e-mail και θα σου αποστείλουμε τα προϊόντα που ζήτησες σαν αντικατάσταση (εφόσον είναι διαθέσιμα) ή θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής και αντικατάβολής δεν επιστρέφονται. Επίσης το κόστος των μεταφορικών για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς, συμπεριλαμβανομένου του έξτρα κόστους για την παραλαβή του προϊόντος αν βρίσκεσαι σε δυσπόσιτη περιοχή, θα αφαιρεθεί από το ποσό που θα σου επιστραφεί.

Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται για λόγους αποδεδειγμένα δικής μας υπαιτιότητας θα σου επιστρέψουμε και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για να συμπληρώσεις την φόρμα επιστροφής και να λάβεις τον Α.Ε.Ε.Π. πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας πατώντας εδώ.

Χρησιμοποιώντας αυτόν το website, συμφωνείτε στη χρήση cookies που στοχεύουν στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησηςClose
Κατσκευή eshop ShopCake.GR
Beauty Angel © 2017