Επιστροφές

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράσες και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σου εντός 15 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση,  πλήρη, σε σφραγισμένη συσκευασία, χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Για να επιστρέψεις τα προιόντα θα πρέπει οποσδήποτε να έχες συμπληρώσει την φόρμα επιστροφής, για να λάβεις τον Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π) που είναι απαραίτητος για να αποδεχτούμε τα προϊόντα και να σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου ή να αντικαταστήσουμε το προϊόν. 

Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που επέστρεψες μαζί με τον Α.Ε.Ε.Π. θα σε ενημερώσουμε με e-mail και θα σου αποστείλουμε τα προϊόντα που ζήτησες σαν αντικατάσταση (εφόσον είναι διαθέσιμα) ή θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής και αντικατάβολής δεν επιστρέφονται.

Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται για λόγους αποδεδειγμένα δικής μας υπαιτιότητας θα σου επιστρέψουμε και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Για να συμπληρώσεις την φόρμα επιστροφής και να λάβεις τον Α.Ε.Ε.Π. πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας πατώντας εδώ.

Χρησιμοποιώντας αυτόν το website, συμφωνείτε στη χρήση cookies που στοχεύουν στην βελτίωση της εμπειρίας περιήγησηςClose
Κατσκευή eshop ShopCake.GR
Beauty Angel © 2017